Noah, fiul Andreei Bănică are probleme de sănătate. Artista este distrusă: "N-am dormit mai deloc”

Noah, fiul Andreei Bănică are probleme de sănătate. Artista este distrusă: "N-am dormit mai deloc”

Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare că fiul ei se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

Andreea Bănică a avut parte de momente dificile, asta pentru că fiul ei, Noah, în vârstă de șase ani, nu s-a simțit bine. Artista a trecut printr-o noapte albă și le-a povestit urmăritorilor ei din mediul online ce s-a întâmplat.

Andreea Bănică este mama de doi copii, iar artista a mărturisit că băiețelul ei, Noah, nu se simte deloc bine, asta pentru că are temperatură și tușește. Cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare că nu s-a putut odihni așa cum trebuie pentru că a fost tot timpul lângă cel mic.

''Se vede că am avut o noapte furtunoasă, Noah iar are temperatură, iar tușește. N-am dormit mai deloc.'', a mărturisit Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva luni, Andreea Bănică mărturisea pe rețelele de socializare că micuții ei se confruntă cu probleme de sănătate. Andreea Bănică a trecut prin momente grele și le-a povestit fanilor prin ce a trecut cu cei doi.

„N-am dormit foarte bine, pentru că piticii mei, amândoi, au vomitat toată noaptea. Deci am avut o noapte de pomină și chiar visam să dorm, să mă odihnesc, ca azi să fiu în cea mai bună formă la concertul din Cotnari. Ei bine, nu s-a putut. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.”, povestea Andreea Bănică fanilor ei, pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Comenteaza