Fiul lui Prigoană, dezvăluiri incediare: „Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe...”

Fiul lui Prigoană, dezvăluiri incediare: „Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe...”

După câțiva ani de la despărțirea lor, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost implicați într-un scandal intens din cauza fiului lor.

 Viața Adrianei nu a mai fost la fel de liniștită de când fiul ei a ales să-i dezvăluie toate detaliile experiențelor sale traumatizante alături de tatăl său.

Detaliile șocante ale conversației dintre mama și fiul ei, în care acesta îi dezvăluia tratamentele aspre la care era supus de către propriul său tată, au fost aduse la cunoștința publicului.

Adriana Bahmuțeanu i-a solicitat permisiunea fiului ei pentru a filma și înregistra întreaga lor discuție, cu intenția de a obține dovezi cu privire la comportamentul abuziv al tatălui său.

Eduard, copleșit de tratamentul la care era supus, a luat hotărârea de a rămâne alături de mama sa și de a-i dezvălui în mod onest toată povestea sa.

Detaliile acestei conversații conțin informații deosebit de emoționale și puternice.

Încă de la începutul discuției, este evident că Adriana Bahmuțeanu a dorit să clarifice că filmarea a fost realizată cu consimțământul fiului ei, Eduard. Acesta a confirmat ulterior că ideea de a filma a fost inițiativa sa, cu scopul de a dezvălui adevărul despre comportamentul tatălui său, Silviu Prigoană. Astfel, ambii părinți au fost de acord că transparența și lipsa de ambiguitate au fost prioritare în acest caz.

Adriana Bahmuțeanu: Eduard, bună dimineața! Îți mulțumesc că ești atât de drăguț încât mă lași să te filmez și să facem acest video cu acordul tău…

Eduard: A fost ideea mea să facem acest video.

Adriana Bahmuțeanu: Hai să vedem despre ce vorbim, pentru că este foarte important. Deci, tu de două-trei săptămâni stai la mami, adică la mine, te-ai hotărât să rămâi aici, să nu mai mergi la tati acasă, acolo unde judecătorul a hotărât că trebuie să stai în timpul săptămânii.

Ce s-a întâmplat, Eduard?

Eduard: Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi, puteți să vă imaginați cât de beat este.

Silviu Prigoană, jigniri dure și acte de violență la adresa fiului său

Eduard a dezvăluit că Silviu Prigoană îl insulta constant, luându-se de aspectul fizic al fiului său și nu numai.

Cu hotărâre, tânărul a ales să vorbească sincer și i-a împărtășit mamei sale întreaga poveste despre comportamentul violent al tatălui său, inclusiv incidente de agresiune fizică, aruncând obiecte asupra lui și, într-un moment extrem de șocant, chiar l-a lovit cu capul în masă, pe timpul pandemiei.

Întreaga discuție o găsiți AICI

Comenteaza