Doi români, uciși în stil mafiot! Un fost polițist i-a împușcat în cap

Doi români, uciși în stil mafiot! Un fost polițist i-a împușcat în cap
| Foto: digi24.ro

Doi romîni au fost uciși în Belgia de un fost polițist. Acesta i-a împușcat în cap din cauză că prindeau pește pe proprietatea lui.

Doi români şi-au găsit sfârşitul în Belgia, în apropiere de Charleroi, în condiţii care i-au făcut pe anchetatori să se gândească la un asasinat comandat de mafioţi. Ambii au fost împuşcaţi în cap, iar cazul a fost rezolvat în cele din urmă de poliţişti.

 
Gabriel şi Constantin, doi fraţi români de 45, respectiv 48 de ani erau pescari amatori şi îşi făcuseră obiceiul să pescuiască pe malul unui mic lac, la Forchies-la-Marche, o mică localitate situată în apropiere de Charleroi, notează publicaţia belgiană La Nouvelle Gazette. 

Fără să ceară voie proprietarului, un fost comisar de 71 de ani, acum pensionar, cei doi se strecurau şi prindeau peşte, după care se întorceau acasă, la Bruxelles, potrivit click.ro.

Pe 28 august 2019, fiica lui Constantin a anunţat Poliţia din capitala Belgiei de dispariţia tatălui ei, iar după nici două zile, în noaptea de 29 spre 30 august. bărbatul a fost găsit mort chiar lângă iazul unde pescuise. Şi nu era singur, ci alături de el zăcea şi trupul lipsit de viaţă al fratelui său.

Criminaliștii și medicii legiști au dezvăluit că motivul decesului, în ambele cazuri, a fost o rană în zona capului, produsă prin împușcare, de aproape.

Anchetatorii au abordat inițial varianta unei reglări de conturi mafiote, însă în cele din urmă se pare că cel vinovat dde dubla crimă este proprietarul, un belgian pe nume Francis Vandy.

Francis Vandy va fi acum judecat de magistraţii Curţii Assize din Hainaut şi ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare, ceea ce ar echivala, dată fiind vârsta sa, cu detenţia pe viață.

Etichete
Comenteaza