Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2024. La ce să se aștepte românii „Putem doar să ne rugăm!”

Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2024. La ce să se aștepte românii „Putem doar să ne rugăm!”

Carmen Harra, cunoscuta numeroloagă care locuiește în America, a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024.

Potrivit spuselor sale, anul 2024 va aduce cu sine conflicte puternice care ar putea duce la un război mondial de proporții. Avertizarea sa este una serioasă și ea subliniază că pericolul este extrem de mare.

Omenirea este sfătuită să se roage și să sperăm că divinitatea ne va proteja și că nu vom ajunge la acest deznodământ tragic.

Harra subliniază că un pericol de asemenea proporții nu a amenințat lumea de mult timp și că anul 2024, fiind un an karmic, aduce la lumină experiențele trecutului.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme.

2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă.

De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a spus pentru Carmen Harra.

Carmen Harra a mai adăugat că, deși conflictul din Israel se va aplana într-un fel în viitorul apropiat, există alte puteri care susțin războiul în spatele scenei și care ar putea duce la reizbucnirea acestuia sub incidența anului karmic.

Într-o notă mai optimistă, Harra a subliniat importanța mișcării în viață, afirmând că exercițiile fizice și dansul sunt cruciale pentru menținerea stării de bine mentale și fizice, indiferent de vârstă.

Cu toate acestea, în ciuda optimismului personal, a subliniat că omenirea se află într-un moment critic și că următorii ani sunt periculoși, nu doar 2024.

Concluzia sa este clară: lumea se află pe un butoi de pulbere și, în aceste vremuri tulburi, este crucial să sperăm pentru pace și să încercăm să aducem lumină în mijlocul haosului, potrivit ciao.ro.

Comenteaza