Descoperire șocantă! Un copil de 3 ani a fost găsit mort în congelator, într-o pungă. Cine l-a ucis cu sânge rece

Descoperire șocantă! Un copil de 3 ani a fost găsit mort în congelator, într-o pungă. Cine l-a ucis cu sânge rece
| Foto: spynews.ro.

Trupul neînsuflețit al unui copil în vârstă de trei ani a fost găsit într-un congelator, în aceeași casă în care trăia mama sa și ceilalți copii ai acesteia.

Trupul neînsuflețit al copilului se afla deja în descompunere. Copilul era orb şi avea mai multe dizabilităţi. Ultima dată, localnicii l-au văzut în luna martie și de atunci nimeni nu mai știa nimic despre cel mic.

Membri din familie au povestit că mama copilului a cerut de mai multe ori ca fiul ei să fie luat de stat, spunând că nu se poate descurca cu el, nu îl poate crește, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

Reprezentanţii CPS (Crown Prosecution Service, principala agenție de urmărire penală publică pentru desfășurarea urmăririi penale din Anglia) au mers de mai multe ori acasă la această familie.

Niciodată mama copilului nu i-au lăsat să intre în locuință. La un moment dat, femeia ar fi încercat să fugă, așa că aceștia și-au dat seama că este ceva în neregulă. Au intrat în casă și au găsit cadavrul.

Conform aceleiași surse, cei cinci tineri supraviețuitori au fost transportați la spital. Ceilalți copii trăiau în condiții precare, în mizerie. Cea care le-a dat viață a fost arestată de către oamenii legii.

”Au recunoscut că era ceva în neregulă în modul în care femeia comunica cu ei. Acest caz m-a șocat și i-a șocat şi pe anchetatorii noștri. Ceilalți copii care erau în casă – doar imaginați-vă prin ce au trecut. Imaginează-ți ce au îndurat trăind în acea casă. Vom afla mai multe în următoarele ore și zilele următoare după ce copiii vor fi audiaţi", a declarat șeful poliției.

Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi femeia și ce se va întâmpla cu ceilalți cinci copii care au rămas în viață, potrivit spynews.ro.

Comenteaza