Cristiano Ronaldo și-a înșelat iubita? Cine este femeia care susține că a avut relații intime cu fotbalistul: „Am fost infideli”

Cristiano Ronaldo și-a înșelat iubita? Cine este femeia care susține că a avut relații intime cu fotbalistul: „Am fost infideli”

O cunoscută influenceriță susține că a avut relații intime cu Cristiano Ronaldo în timp ce portughezul era într-o relație cu Irina Shayk.

Daniella Chavez, model Playboy, a scris, pe Twitter, că are dovezi care atestă că a avut relații intime cu Cristiano Ronaldo, dar a șters postarea imediat după ce a publicat-o. 

Modelul Daniella Chavez a făcut senzație în 2015 când a dezvăluit că a întreținut raporturi intime cu marele fotbalist Cristiano Ronaldo, care la acea vreme avea o relație cu actrița Irina Shayk.

Cu puțin timp în urmă, tânăra a readus aventura în atenția publicului, menționând-o pe contul său de Twitter și etichetându-l pe Cristiano, starul din Al-Nassr.

„Dacă cineva face s*x cu o persoană care nu este partenerul tău, ci un individ cu mintea liberă, fără explicații, este considerat înșelat? Dacă da, eu și Cristiano am fost infideli? A fost doar s*x.

În urma controversatelor declarații ale modelului, mai mulți utilizatori au afirmat că aceasta minte. Aceasta a răspuns că are un video, dar că nu îl poate încărca pentru că este vorba de intimitatea lui Cristiano Ronaldo, astfel că în videoclipul respectiv fotbalistul nu este îmbrăcat. După acest răspuns, Daniella și-a șters comentariul.

În continuarea postării ei de pe Twitter, Daniella Chavez a declarat: „A fost doar s*x și în 2015! Nu vă alarmați! L-am ascuns cât de mult am putut!”.

La două zile după ce a împărtășit din nou în mod public despre aventura ei cu Cristiano Ronaldo, ea a atins un record de urmăritori pe platforma OnlyFans. „OnlyFans-ul meu are peste 264 de mii de urmăritori într-un singur cont! Cea mai urmărită și cea mai de succes sud-americană pe platformă. Mulțumesc”, a scris, fericită, modelul PlayBoy, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza