Jador iubește din nou? Apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România

Jador iubește din nou? Apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România

Jador și-a făcut apariția alături de o femeie foarte cunoscută în România, la scurt timp după ce s-a despărțit de Hoder.

Jador este, fără dar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți și populari artiști din România. A reușit să se facă remarcat nu doar prin talentul său muzical, cât și prin felul său carismatic și amuzant de a fi, dar și prin faptul că ține foarte des legătura cu fanii lui și îi pune la curent cu aproape tot ce se întâmplă în viața lui. 

De ceva timp, Jador este, spre ghinionul său, burlac. Povestea de dragoste dintre el și Alexandra Dobia a luat sfârșit după ce și-au dat seama că își fac mai mult rău decât bine.

De la despărțire, Jador a reușit să surprindă oamenii foarte des. Cel mai recent, artistul și-a șocat fanii după ce a sărutat o fană pe scenă, în timpul unui concert, de față cu toată lumea, iar apoi a promis că va săruta câte o fană la fiecare prestație. Acum, cântărețul s-a postat pe Instagram alături de o femeie foarte cunoscută și talentată din România.

„King and Queen (n.r.: Regele și regina)”, este mesajul scris de Jador, alături de fotografiile postate de acesta.

„S-au unit legendele să facă istorie”, „Ce frumoși sunteți”, „Ce cuplu minunat! V-am pupat”, „Casă de piatră”, sunt doar câteva comentarii de apreciere din partea fanilor lui Jador.

În fotografie, Jador s-a afișat cu nimeni alta decât Ruby, o cântăreață la fel de apreciată din România, semn că urmează o colaborare de care admiratorii celor doi artiști se vor bucura. În ciuda comentariilor, Jador și Ruby nu formează un cuplu, așa cum credeau mulți internauț, potrivit kanald.ro.

Comenteaza