O femeie şi-a aruncat de la etaj copiii de 2 şi de 3 ani, într-un hotel. Cel s-a întâmplat cu cei mici

O femeie şi-a aruncat de la etaj copiii de 2 şi de 3 ani, într-un hotel. Cel s-a întâmplat cu cei mici

O femeie, aflată într-un hotel din Botoşani, şi-a aruncat copiii, cu vârstele de 2 și 3 ani, de la balcon, spunând că se va sinucide.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, spun anchetatorii, potrivit News.ro.

Cei doi copii au fost transportaţi la spital, în stare gravă. Copilul de 2 ani a decedat la spital, iar cel mare a fost transferat în comă la Iaşi.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.

La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Ulterior, ea a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani.

Pompierul care a imobilizat-o pe femeie a povestit cum a decurs intervenţia.

"A fost o intervenţie la care a trebuit să aşteptăm un moment prielnic pentru a interveni. Împreună cu colegii mei am stabilit un binom de salvare. Am fost tot timpul asigurat şi, la semnalul inspectorului şef am intervenit şi am reuşit să prind persoana. Am deschis uşa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră şi am aşteptat momentul prielnic pentru a interveni. Exista şi pericolul să se arunce. Eu am intervenit cât de repede am putut", a declarat pompierul Ionuţ Honciucc, conform stirileprotv.ro.

Comenteaza