Copilul găsit în gunoaie a ajuns acum milionar. Povestea unul băiat abandonat la două zile de la naștere

Copilul găsit în gunoaie a ajuns acum milionar. Povestea unul băiat abandonat la două zile de la naștere
| Foto: alephnews.ro

Freddie Figgers a fost abandonat de mamă lângă o ghenă de gunoi. La 31 de ani, tânărul a devenit milionar.

Freddie avea doar două zile de la naștere când a fost abandonat de mamă lângă un tomberon, într-o zonă rurală din Florida.

Dragostea lui Freddie pentru tehnologie a început când a primit primul său computer. Era vechi, dar a fost începutul care l-a transformat într-un inventator, antreprenor și milionar al telecomunicațiilor – un viitor pe care puțini i l-ar fi prezis.

„Nu lăsa împrejurările să decidă cine ești”, acesta e singurul sfat pe care antreprenorul vrea să-l transmită și altora.

Când avea opt ani, Freddie l-a întrebat pe tatăl său, Nathan, despre împrejurările în care s-a născut, iar răspunsul a fost unul de neuitat.

„Mi-a spus, ascultă, îți voi spune direct, Fred, mama ta biologică, te-a aruncat, iar eu și Betty Mae, nu am vrut să te luăm prin asistență maternală și te-am adoptat, tu ești fiul meu”, povestește inventatorul american.

Prima invenție a tânărului este datorită tatălui său adoptiv. Când Nathan s-a îmbolnăvit de Alzheimer și a început să dispară de acasă, Figgers și-a folosit pasiunea pentru computere pentru a crea un dispozitiv de urmărire prin GPS plasat în talpa pantofilor. După ce Nathan a murit în 2014, la vârsta de 81 de ani, tânărul a reușit să-și vândă invenția cu 2,2 milioane de dolari.

Ulterior, când o rudă a murit în urma unei come diabetice, Figgers, la doar 22 de ani, a creat un glucometru care transmitea nivelurile glicemiei către o rudă apropiată, astfel încât familia să poată fi alertată și să poată chema o ambulanță.

Etichete
Comenteaza