Copil ucis de bărbatul care avea grijă de el! Mama bebelușului credea că s-a înecat accidental în cadă

Copil ucis de bărbatul care avea grijă de el! Mama bebelușului credea că s-a înecat accidental în cadă
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat din Florida a ucis un băiețel de trei ani aflat în grija sa. Acesta i-a spus mamei sale că cel mic s-a înecat accidental în cadă.

Autopsia a dezvăluit însă că băieţelul fusese bătut cu bestialitate. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Joshua Manns, în vârstă de 25 de ani, ar fi sunat-o pe mama lui Jameson Nance, în vârstă de trei ani, pe data de 11 iunie, în timp ce femeia se afla la serviciu, pentru a-i spune că băieţelul s-a înecat în cadă. Dar când aceasta s-a întors în apartamentul ei, a descoperit că Manns era de negăsit, plus că a realizat că omul nici nu ceruse asistență medicală.

În schimb, conform informaţiilor autorităților locale, el i-a lăsat o notă scrisă de mână, spunând că cel mic s-a înecat în cadă. Oamenii legii au afirmat că în scrisoare era menţionat că: ''nimeni nu l-ar crede și nu a vrut să-și petreacă viața în închisoare pentru ceva ce nu a făcut''.

Medicul legist nu a găsit vreo dovadă că băieţelul s-a înecat, spunând că de fapt copilul fusese bătut în repetate rânduri, având răni vechi chiar şi de câteva săptămâni, inclusiv o coastă ruptă, răni la cap și umflături ale creierului. Se pare chiar că acesta ar fi avut arsuri la nivelul mâinilor.

Jameson avusese, de asemenea, piciorul rupt în martie, anul trecut, iar Departamentul pentru Copii și Servicii Familiale din Florida a investigat cazul în profunzime, aflând că cel mic mai avusese piciorul rupt şi pe când avea un an, conform Daily Mail.

Manns nu este tatăl băiatului, au spus autoritățile, ci locuia în aceeași clădire cu Jameson și mama sa. El ar fi părăsit zona la scurt timp după apelul telefonic și a dispărut până când poliția a ajuns la fața locului. Poliția din West Melbourne a publicat apoi o postare prin care cerea ajutorul cetăţenilor pentru a-l localiza pe Manns.

După mai mult de două săptămâni, a fost arestat în Georgia, în timp ce încerca să scape cu ajutorul familiei sale, astfel încât să poată reveni în statul său natal, Virginia de Vest. El a fost trimis în judecată şi acuzat de crimă de gradul I, precum și de neglijență și abuz, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza