Un bărbat a fugit cu mama iubitei sale, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să nască un băiețel

Un bărbat a fugit cu mama iubitei sale, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să nască un băiețel
| Foto: Observatornews.ro.

Un bărbat din Marea Britanie, tatăl a doi copii, a fugit cu mama iubitei sale, cu doar câteva zile înainte ca aceasta din urmă să aducă pe lume un băiețel. 

Când proaspăta mămică s-a întors de la spital cu fiul său, fostul partener și mama sa se mutaseră deja într-o locuință aflată la aproape 50 de kilometri distanță.

Jess, în vârstă de 24 de ani, și Ryan, de 29 de ani, s-au mutat în casa părinților imediat după ce tânăra a rămas însărcinată cu al doilea copil al cuplului, scrie Observatornews.ro.

La doar câteva săptămâni de la mutare, mama tinerei a început să îi facă avansuri bărbatului de 29 de ani. După ce proaspăta mămică s-a întors de la spital cu bebelușul, cei doi plecaseră de acasă, abandonându-și familiile și mutându-se împreună într-o locuință aflată la o distanță de doar 50 de kilometri.

Jess i-a cerut explicații mamei sale, iar femeia de 44 de ani i-a răspuns simplu că „nu putem alege de cine să ne îndrăgostim”.

"Ar fi trebuit să fie bunica copiilor noștri. Te aștepți ca bunica să-și îndrăgească noul nepot, nu să se îndrăgostească de tatăl acestuia. Sunt devastată, am pierdut totul: pe mama mea și pe tatăl copiilor mei”, a declarat Jess. “Am decis să mă mut cu părinții mei, după ce mama a spus că mă va ajuta să-mi cresc copiii”.

Tânăra povestește că pe durata întregii carantine, atmosfera din casă a devenit insuportabilă după ce mama și iubitul său au început să-și facă avansuri.

“Am avut un presentiment că ceva nu este în regulă, dar nu am vrut să cred asta cu adevărat. A fost dezgustător”.

Imediat după ce Jess a născut un băiețel perfect sănătos, iubitul său i-a trimis un mesaj prin care a anunțat-o că a părăsit-o pentru că s-a săturat să fie acuzat că are o relație cu mama ei.

Pe 30 ianuarie, proaspăta mămică a fost externată și a descoperit că, de fapt, că mama și iubitul său s-au mutat împreună, într-o locuință aflată la doar 50 de kilometri distanță.

 

Etichete
Comenteaza