A născut Daniela Iliescu? Ce a spus Culiță despre marele eveniment

A născut Daniela Iliescu? Ce a spus Culiță despre marele eveniment
| Foto: fanatik.ro

Acm două săptămâni, Culiță a ajuns de la Survivor România 2021. Tânărul este nerăbdător să își țină în brațe bebelușul. 

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este pe ultima sută de metri cu sarcina și este extrem de fericită când se gândește că va deveni mamă. Cu toate acestea, spun sursele noastre, Daniela nu vrea să se grăbească când vine vorba de naștere, ea luând decizia să o facă natural.

Astfel, susțin sursele FANATIK, la ultimul control la care ar fi fost Daniela, iubita lui Culiță Sterp, medicul ar fi precizat că momentul nașterii va fi, cel mai probabil, pe data de 14 sau 15 iunie, dar nu este exclus ca evenimentul să aibă loc cu o zi înainte sau după termen.

Mai mult, atunci când Daniela a fost întrebată de nașterea prin cezariană, iubita lui Culiță Sterp a decis să o refuze, operația cu pricina urmând să fie făcută doar în cazul în care apar complicații în timpul travaliului.

Decizia de a naște natural, susțin amicii cuplului, vine după ce Culiță Sterp și Daniela au vorbit despre familia lor, iar amândoi au ajuns la concluzia că își doresc mai mulți copii, nu doar unul sau doi.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Daniela, iubita lui Culiță Sterp a fost foarte ”cuminte” în timpul sarcinii pe care a dus-o, partenera de viață a Faimosului de la Survivor România 2021, neavând pofte ca și majoritatea graviduțelor.

Mai mult, susțin sursele noastre, deși a petrecut foarte mult timp alături de familia Faimosului, Daniela nu a acceptat să fie răsfățată de rudele lui Culiță Sterp, ba chiar s-a implicat, la modul serios, în treburile gospodărești.

Întoarcerea lui Culiță Sterp, ne-au mai precizat apropiații lor, nu a schimbat nimic în comportamentul Danielei, ba chiar a devenit mai activă decât în săptămânile anterioare, iubita Faimosului cerându-i fostului concurent de la Survivor România doar să se plimbe împreună și să o însoțească la medic, atunci când va fi nevoie.

Dacă Daniela are o răbdare de fier când vine vorba de momentul în care va deveni mamă, nu același lucru se poate spune despre Culiță Sterp, Faimosul care a abandonat Survivor România 2021 pentru a-i fi alături iubitei sale în momentul în care îl va aduce pe lume pe băiețelul lor.

De altfel, Culiță Sterp s-a și filmat în momentul în care recunoaște că nu mai are răbare până la naștere și, glumind, i-a cerut Danielei să alerge alături de el, în parc, în speranța că mișcarea îi va induce, mai repede, nașterea.

”Toată lumea știa că acest concurs va ține până la finalul lunii mai. Așa era și contractul nostru. Am zis și chiar dacă o fi să stau până la final, deși eram convins că mai mult de două luni sau trei luni nu stau, am zis și dacă o fi să stau până la final, tot o să fiu acasă când va naște Daniela”, spunea Culiță Sterp, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza