Cum a ales să nască Vlăduța Lupău peste câteva zile: „Important e să fie bebelușul bine”

Cum a ales să nască Vlăduța Lupău peste câteva zile: „Important e să fie bebelușul bine”

 Vlăduța Lupău va deveni mamă pentru prima oară peste doar căteva zile

Cu doar câteva zile înainte să devină mamă, Vlăduța Lupău a dat noi detalii despre naștere. Cântăreața a dezvluit cum a ales să nască și a mărturisit că fiul ei are deja trei camere pregătite pentru el. Totodată, artista a precizat și greutatea la care a ajuns în sarcină.

Într-o sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe InstaStories, Vlăduța le-a mărturisit fanilor ei că și-a propus să nască natural, iar până acum nu are contraindicații în acest sens din partea medicilor. Totuși, artista susține că nu va ezita să aleagă nașterea prin cezariană, dacă va interveni ceva și specialiștii îi vor recomada să-și aducă pe lume bebelușul astfel.

„Vreau să încerc natural ... însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine ... și bineînțeles și mama. Vedem.”, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei.

Într-o altă postare, viitoarea mămică a dezvăluit că termenul dat de medici pentru naștere este peste doar cinci zile. Din fericire, emoțiile în caul artistei și al soțului ei sunt pozitive, pentru că sarcina decurge bine, iar pregătirile pentru venirea micuțului decurg conform planului. Băiețelul are deja trei camere pregătite pentru el.

Vlăduța a precizat că a pregătit o cameră pentru bebeluș în apartamentul în care ea și soțul ei locuiesc moment, dar s-a asigurat că are una pe placul ei și în noua casă în care se vor muta după naștere. Totodată, micuțul are o cameră doar pentru el și la bunici, potrivit spynews.ro.

Comenteaza