Sore a reușit să slăbească 30 de kilograme. Ce dietă minune a ținut vedeta: „Mi-au plăcut burgerii foarte mult”

Sore a reușit să slăbească 30 de kilograme. Ce dietă minune a ținut vedeta: „Mi-au plăcut burgerii foarte mult”
| Foto: spynews.ro.

 Sore are acum un corp de invidiat, după ce reușit să slăbească 30 de kilograme chiar în urma sarcinii. 

Ce dietă a ținut vedeta pentru a se bucura de un trup de invidiat și cât de repede a reușit să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o. Ce a făcut artista pentru a avea un corp la care multe femei doar visează.

Sore, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, se bucură de un corp de invidiat. Vedeta a mărturisit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, după ce a născut.

„Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale”, a mărturisit Sore, pentru VIVA.ro

Arista are foarte mare grijă de aspectul ei fizic, iar din dorința de a slăbi după naștere, Sore a reușit să dea jos 30 de kilograme. Actrița susține că a vrut să facă pasul acesta pentru ea și nu a fost constrânsă de vorbele oamenilor nicio secundă. Ei bine, orice femeie gravidă are pofte, iar vedeta a mărturisit că îi plăceau foarte mult burgerii în acea perioadă, potrivit Viva.ro

„Presiunea socială eu nu am simțit-o, a fost dorința mea să revin la forma inițială și, dacă se putea, chiar mai bine, lucru pe care l-am obținut, pentru că a contat să mă simt eu bine în pielea mea. Cunosc teama despre care vorbești, și eu mă întrebam: „oare cât o să mă îngraș în astea 9 luni?, „oare o să slăbesc la loc?, dar mi-am demonstrat singură că, dacă vrei ceva, reușești. Desigur, sfatul corect ar fi: fetelor, nu mâncați burgeri, paste și tort de ciocolată la 10 seara, astfel nu vă veți îngrășa în timpul sarcinii. (zâmbește) Dar dacă totuși o faceți, când vreți să reveniți la forma inițială, să vă țineți de treabă, se poate”, a adăugat vedeta.

Sore a ținut o dietă bazată pe sport, proceduri corporale și mâncare puțină. Vedeta se consideră victorioasă, mai ales pentru că a reușit să slăbească foarte ușor 30 de kilograme. Artista se bucură de trup de invidiat, la care multe femei doar visează, potrivit spynews.ro.

Comenteaza