VESTE BOMBĂ, A NĂSCUT! Vedeta a devenit mamă la 46 de ani

VESTE BOMBĂ, A NĂSCUT! Vedeta a devenit mamă la 46 de ani

Michelle Hardwick și Kate Brooks sunt în culmea fericirii după ce cel de-al doilea copil al lor a născut.

Starul din Emmerdale a făcut o postare pe contul de Instagram, unde printr-o fotografie alb-negru, în care este alături de partenera sa de viață, Kate, le-a făcut fanilor „cunoștință” cu micuța născută. Vedetele nu se află la prima experiență de acest gen, în anul 2020 venind pe lume primul lor copil, un băiețel minunat, pe nume Teddy. 

Michelle și Kate s-au căsătorit în anul 2019, ceremonia având loc la Graceland, Memphis. Un an mai târziu, cele două au anunțat nașterea primului lor fiu, Teddy. Vestea a fost oferită fanilor tot pe Instagram. 

„Vineri, 9 octombrie, acest tip chipeș a intrat în lume. Edward „Teddy” Peter Brooks suntem atât de îndrăgostite de tine #ourlittleTeddyboy.”, a scris Michell pe Instagram, în momentul nașterii primului copil al ei, cu Kate Brooks. Reacțiile fanilor au fost emoționante, felicitându-le pe cele două pentru evenimentul fericit din viața lor.

În luna iulie a acestui an, actrița și-a anunțat sarcina, iar internauții au fost în culmea fericirii. Ea a postat și atunci o fotografie cu fiul ei și al lui Kate, Teddy, care se afla în fața unui ecran pe care scria: „Vin iarna asta… Baby Brooks #2”. 

Etichete
Comenteaza