Vlăduța Lupău trece prin clipe grele înainte să nască: „Sper să nu mor”

Vlăduța Lupău trece prin clipe grele înainte să nască: „Sper să nu mor”

Vlăduța Lupău se confruntă cu diverse probleme de sănătate în timpul sarcinii.

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împarte cu fanii ei multe detalii din viața ei. Și de această dată, le-a povestit urmăritorilor ce probleme întămpină în sarcină.

Vedeta este în al treilea trimestru de sarcină și urmează să fie pentru prima dată, mamă de băiat.

Vestea că artista este însărcinată a fost o mare bucurie pentru ea și pentru soțul ei, Adi Rus. În 2019, cei doi și-au jurat iubire veșnică.

Din nefericire, cei doi au trecut prin momente cumplite, deoarece Vlăduța a pierdut două sarcini. Potrivit medicilor, sarcina din prezent este una fără probleme, venind doar vești bune pentru cântăreață. Cu toate că băiețelul ei este un bebeluș sănătos, Vlăduța se confruntă cu probleme în sarcină. 

Viitoarea mămică și-a speriat fanii cu ultima postare de pe contul ei de Instagram. Ultimele declarații făcute de artistă nu aduc vești prea bune.

Frumoasa vedetă s-a filmat în pat, în timp ce spunea că are arsuri la stomac, care îi provoacă o stare groaznică. Cu toate ca a încercat tot ce este posibil pentru a elimina durerile, nimic nu a funcționat.

„Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri’’, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza