Scandal cu Vlăduţa Lupău, la scurt timp după ce a născut! Ce a făcut vedeta...

Scandal cu Vlăduţa Lupău, la scurt timp după ce a născut! Ce a făcut vedeta...

Vlăduța Lupău a născut de câteva zile și deja au început să circule o mulțime de critici la adresa sa.

Venirea pe lume a unui copil este întotdeauna un motiv de bucurie pentru părinți și pentru familie, tocmai de aceea Vlăduța Lupău și Adi Rus au împărtășit cu cei care îi iubesc acest moment emoționant. Din păcate, unii dintre urmăritorii cântăreței nu au privit cu ochi prea buni ultimele postări ale acesteia și au ținut să îi atragă atenția, fapt ce a determinat un întreg schimb de replici.

După ce a născut, Vlăduța Lupău a ținut să le mulțumească în mod public doctorilor care au ajutat-o să treacă peste acest moment cu bine. Din păcate, fanii cântăreței au considerat că face prea multă reclamă spitalului particular în care se află și uită să își concentreze atenția asupra micuțului Iair.

„Publicitatea asta insistentă pentru sistemul privat… Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil. Acaparează toată frumusețea pozei, a faptului că ai devenit mamă”, „Ce reclamă. Eroină? Ce să zic de mamele care nasc de la trei copii în sus?”, sunt doar câteva dintre reacțiile dure de pe Instagram ale fanilor Vlăduței Lupău.

Pentru că nu a putut rămâne indiferent în fața cuvintelor grele care îi sunt adresate partenerei sale de viață, Adi Rus a reacționat imediat, încercând să le explice tuturor cum stau lucrurile, de fapt. Jucătorul de fotbal al echipei Pisa le-a transmis tuturor celor care o critică pe mama copilului său faptul că pot oricând să apese butonul de „unfollow” și astfel nu vor mai vedea ce postează aceasta. De asemenea, a mai explicat și faptul că mama copilului său este și va fi o adevărată eroină.

„Este buton de unfollow, nu fă program la nimeni ce să facă și ce nu. Apreciem sinceritatea ta și promitem să nu ne deranjeze dacă o să dai unfollow. Îți dorim multă sănătate ție și familiei tale. Ca să nu te superi… Ești și tu eroină, e bine așa? Nu e normal să fie eroină mama copilului meu pentru mine? De ce ești așa frustrată?”, a scris într-un comentariu fotbalistul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza