Mama Geta face lumină și răstoarnă toate zvonurile! Ce se va întâmpla, de fapt, cu Geta Sterp

Mama Geta face lumină și răstoarnă toate zvonurile! Ce se va întâmpla, de fapt, cu Geta Sterp

Mama Geta a povestit publicului cum se înțelege cu fiica ei, Getuța, după nuntă.

Gospodină și extrem de harnică, mama Geta a spus totul clar și răspicat. 

Geta Sterp și iubitul ei s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar sora lui Iancu și a lui Culiță s-a mutat la casa ei. În presă s-a scris că Sebi i-ar fi cerut Getuței să renunțe la oi și să le vândă, însă mama Geta ne-a explicat cum stau, de fapt, lucrurile în familie.

Mama Geta a dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro ce se întâmplă cu oile familiei Sterp odată ce Getuța s-a căsătorit.În presă au apărut informații cum că Sebi i-ar fi cerut Getuței să vândă turna, dar mama Geta ne-a asigurat că sunt doar zvonuri și că tânărul este un băiat extraordinar.

"Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii.

Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi", ne-a dezvăluit mama Geta, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Comenteaza