O tânără care nu știa că este însărcinată a născut singură, în pat. Care este starea bebelușului

O tânără care nu știa că este însărcinată a născut singură, în pat. Care este starea bebelușului
| Foto: cancan.ro

 O tânără de doar 20 de ani a trecut prin momente cumplite, după ce a născut cel de-al doilea copil, singură în pat. 

Din primele declaraţii, fata a explicat faptul că nu ştia că este însărcinată, a acuzat stări de rău şi a pus totul pe seama oboselii. Numai că… la câteva ore distanţă bebeluşul a venit pe lume.

Georgia Crowther, proaspăta mămică și-a speriat, dar și bucurat familia, în acelaşi timp. Tânăra care are deja un copil cu partenerul său în vârstă de 27 de ani, nu ştia că aşteaptă încă unul.

Dacă vă întrebaţi cum a fost posibil, nici măcar părinţii în cauză nu au putut să explice. Georgia a dezvăluit faptul că se simţea balonată şi avea stări de rău, dar a crezut că simte toate aceste lucruri din cauza oboselii, aceasta având un copil mic în casă.

După cină, tânăra s-a întins în pat, iar  iubitul ei, se afla în camera fetiței lor de doar doi ani.

În jurul orei trei dimineaţa, din cauza durerilor groaznice, fata a sunat după o ambulanță. La telefon, operatorul i-a transmis Georgiei  faptul că va trebui să aștepte nu mai puțin de șase ore după un echipaj medical, astfel aceasta a născut singură în pat.

”Stăteam pe pat și pur și simplu simțeam că trebuie să împing”, a spus Georgia Crowther, conform presei internaționale.

La un moment dat, iubitul tinerei a mers să vadă în ce stare se află iubita lui şi dacă îi mai este rău, iar când a intrat în cameră, a avut parte de un şoc: partenera lui era întinsă pe jos, cu un copil în brațe.

După acest moment miraculos, proaspătul tată a sunat din nou la ambulanţă, iar iubita şi băiețelul nou-născut au ajuns la spital pentru a fi ţinuţi sub supraveghere, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza