O fetiță de doi ani a ajuns în stare critică la spital. A înghițit 14 magneți crezând că sunt dulciuri

O fetiță de doi ani a ajuns în stare critică la spital. A înghițit 14 magneți crezând că sunt dulciuri
| Foto: observatornews.ro

O familie din Marea Britanie a trecut prin clipe de panică, după ce fetiţa de doar doi ani a ajuns să înghită 14 magneți deoarece a crezut că sunt dulciuri colorate. 

Cea mică a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată. Iniţial, cadrele medicale au crezut că se simte rău pentru că are apendicele rupt.

O fetiţă de doar doi ani a luptat să trăiască, după ce a înghițit 14 magneți, crezând că sunt dulciuri. Copila, pe numele ei Becca, a făcut acest gest în momentul în care mama ei, Sam, nu era atentă la cea mică.

 Copila a fost dusă de urgență la spital. Iniţial, medicii au crezut că are apendicele rupt. Când simptomele s-au înrăutățit, razele X au dezvăluit periculosele bile de metal multicolore din stomacul fetiţei. Se pare că acestea se reconectaseră magnetic în interiorul stomacului.

Copila a fost operată de urgenţă, mai ales că o parte dintre respectivele bile fuseseră deja digerate. Mama este atât de supărată încât chiar cere interzicerea lor. Se pare că acestea erau unele dintre jucăriile fratelui mai mare.

"Cu toții ne-am jucat cu ele de la Crăciun, sunt foarte amuzante pentru a face tot felul de forme distractive. Am cumpărat trei seturi, așa că erau aproximativ 650 de bile prin casă. Sunt atât de mici, încât nu ştii că 14 au dispărut'', a declarat mama.

Incidentul a avut loc în comitatul Essex, din Marea Britanie. Operaţie a durat două ore şi jumătate, însă din fericire, pericolul major a trecut.

Mama îşi aminteşte acum cât de dificil a fost să găsească un medic care să fie dispus să o consulte pe Becca în contextul pandemiei, potrivit thesun.co.uk.

''Am sunat la doctori, dar cu Covid a fost un coșmar'', a spus femeia.

Sam îi îndeamnă pe ceilalţi părinţi să scape de aceste jucării, pentru a nu trece prin aceeaşi situaţie.

''Vă rog, dacă cineva le are, scăpați de ele. Rezultatul final ar fi putut fi fatal'', a mai adăugat aceasta, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza