Selly s-a înrolat în Armata României. MApN a făcut anunțul: „Avem colegi noi!”

Selly s-a înrolat în Armata României. MApN a făcut anunțul: „Avem colegi noi!”

 Selly s-a înrolat în cadrul noului stagiu militar voluntar pentru tinerii români, al MAPN.

Ministerul Apărării Naționale anunțat că celebrul Selly s-a alăturat Armatei Române, în cadrul proiectului de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. MApN a inclus poze de la instrucția vloggerului.

După ce a încercat mai multe meserii, Selly a decis că este momentul să fie și militar.

”Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, este anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale pe rețeaua de socializare.

Cu puțin timp în urmă, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunţat un proiect de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani. Potrivit declarațiilor oficialului, tinerii vor primi o soldă şi multe persoane care vor să aibă o pregătire militară minimă s-au arătat deja interesate.

Acest stagiu militar voluntar va dura maximum 4 luni, în funcţie de specialitate, iar voluntarii vor primi şi o soldă. De asemenea, rezerviștilor li s-au eliminat o serie de restricții.

"Am început două tipuri de proiecte. Este clar că după 1 ianuarie 2007 nu s-au mai făcut încadrări în Armată, rezerva a început să îmbătrânească, astăzi media rezerviştilor noştri este undeva la 50 de ani, pentru că a trecut mult timp şi nu am mai împrospătat această rezervă. Astăzi sunt două proiecte. Unul de rezervişti voluntari în care anul acesta suntem în perioada de încorporare pentru asta.

În aceste reţele de socializare ale tinerilor, exisă o dorinţă a oamenilor de a face totuşi o pregătire militară minimă. În această toamnă cred că o să reuşim în Parlament să trecem un proiect de lege pentru stagiul militar voluntar.”, a anunțat Vasile Dîncu, potrivit Spynews.ro.

Comenteaza