Selly și-a făcut praf mașina. Influencerul a fost de vină pentru accident: ”Încă unul băieți...”

Selly și-a făcut praf mașina. Influencerul a fost de vină pentru accident: ”Încă unul băieți...”

Influencerul Selly a fost implicat într-un nou accident rutier. Tânărul a povestit online despre ce s-a întâmplat. 

Selly a făcut un nou accident rutier în București. Momentul a fost filmat de un internaut și viralizat pe TikTok, apoi vloggerul a explicat cele întâmplate.



 
Selly, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri și vlogger a comis-o, din nou. Acesta a fost implicat într-un accident rutier, de data aceasta el fiind cel vinovat. Un videoclip cu momentul imediat de după impact a fost surprins de un fan și distribuit pe rețelele de socializare.

Influencerul le-a povestit fanilor cele întâmplate. Se pare că, în timp ce se deplasa într-o coloană de mașini, Selly nu a fost atent la autovehiculul din față și nu s-a oprit la timp. Acesta nu a pus frănâ, astfel că impactul era previzibil.

”Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit”, a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Vloggerul a avut mai multe accidente rutiere de când a obținut permisul de conducere. A avariat patru mașini în Bacău, în momentul în care a mers la un concert, a lovit o mașină într-o intersecție aglomerată din București sau a lovit autoturismul singur, în parcarea subterană.

Selly le-a povestit fanilor săi cele întâmplate pe rețelele de socializare. Le-a transmis că nu a fost un accident rutier, ci este ceva stupid și penal, făcut de el

''Eu uneori sunt prost rău de tot. Am făcut alt accident cu mașina. Mi-am lovit din nou mașina, nu că accident. Cel mai banal, cel mai stupid, cel mai penal accident din lume. E ceva de Stan și Bran, dar am bușit-o'', a declarat Selly pe pagina lui personală de socializare, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 
 

Comenteaza