Selly, acuzat de un post de televiziune că ar fi luat bani de la Viorica Dăncilă: „ I-am dat....”

Selly, acuzat de un post de televiziune că ar fi luat bani de la Viorica Dăncilă: „ I-am dat....”

Andrei Șelaru a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.
 

Invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, Andrei Șelaru (Selly) a răspuns celor mai mari curiozități care stau pe buzele oamenilor.

Andrei Șelaru (Selly) este cel mai mare vlogger din România, cu un număr de 3,19 milioane de abonați doar pe YouTube, care s-a făcut remarcat din 2012 și până în prezent prin conținutul umoristic pe care îl face, dar și pentru inițiativele sale de a se implica în problemele sistemului educațional.

În urmă cu aproape trei ani, în 2020, Selly a fost subiect de primă pagină al televiziunilor după ce a fost implicat într-un accident rutier, în care și-a avariat ușor mașina. Ulterior, vloggerul a ajuns să fie prezentat de televiziuni într-o lumină proastă, falsă și defăimătoare.

La vremea aceea, Selly a fabricat un filmuleț fals, în care pretindea că și-a lovit, din nou, mașina, filmuleț pe care l-a trimis postului de televiziune care l-a defăimat cel mai tare. După ce filmulețul fals a devenit, cum era de așteptat, știre principală pe respectivul post de televiziune, Andrei Șelaru a ieșit în față și a dezvăluit tuturor că videoclipul era un material regizat, punând în lumină transparența inexistentă a televiziunilor din România. 

„Am o mică mențiune înainte de a vă răspunde mai pe larg la întrebare: nu am trimis acea filmare către mai multe redacții, am trimis acea filmare către o singură redacție.

În vara anului 2020, respectivul post de televiziune începuse să difuzeze diferite materiale cu mine, materiale decupate din vlogurile mele pe care le transformau în știri false. Nu cred că, la început, ei aveau vreo intenție de a mă defăima, voiau doar rating și senzaționalism. Ei făceau niște montaje din mai multe videoclipuri de-ale mele, fără legătură, și le transformau în știri. Lucrul ăsta a ajuns să fie de nesuportat pentru mine în momentul în care a început să-mi cauzeze probleme în viața reală. 

(...) Nu din răzbunare, ci fiindcă am vrut să le demonstrez oamenilor cât de ușor este să fabrici o știre falsă și cât de neîncredere pot fi televiziunile de știri, am făcut un experiment, am demonstrat că oricine, cu un buget de 100 de euro și cu cunoștințe de bază poate să fabrice un material, și dacă-l trimite pe adresa redacției acel material se transformă în știre”, a explicat Selly, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza