O femeie și-a prins iubitul că o înșela și i-a înscenat moartea. Ce s-a întâmplat după

O femeie și-a prins iubitul că o înșela și i-a înscenat moartea. Ce s-a întâmplat după

TikTok-ul a bubuit după ce a aflat povestea unei femei care a înscenat moartea iubitului său, ca să scape de amantă.

O tânără a uluit pe toată lumea cu povestea sa. Se pare că femeia a aflat că iubitul ei o înșela cu fosta parteneră, așa că a pus la cale un plan destul de morbid. Imediat după ce a născut Thea Lovridge a aflat de infidelitatea iubitului, lucru ce a devastat-o. Și dacă asta nu era suficient la scurt timp bărbatul a intrat în închisoare.

De asemenea, Thea Lovridge a dezvăluit că amanta bărbatului l-a căutat, confuză de absența acestuia. Femeia a preferat să ascundă adevărul și să-i creeze fostului partener o moarte falsă. Mai mult de atât, amanta a primit fotografii de la înmormântarea pe care femeia a înscenat-o.

„Au trecut mai bine de 3 ani și ea crede, în continuare, că acesta este mort”, le-a spus Thea Lovridge internauților.

Femeia înșelată nu s-a oprit aici și a dus întreaga poveste până la capăt. În fiecare an postează pe contul acestuia mici omagii în memoria lui.

„Postează mici omagii în fiecare an pe pagina sa de Facebook și cum îmi pare atât de rău că nu am putut fi acolo când a murit pentru a-l salva”, a mai spus femeia.

Clipul în care tânăra povestește toată întâmplarea a devenit viral și a adunat milioane de vizualizări. Internauții au fost șocați de planul malefic ale acesteia, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza