Cum a adaptat un cizmar clujean, ghetele lui Moş Crăciun pentru a menține distanțarea socială

Cum a adaptat un cizmar clujean, ghetele lui Moş Crăciun pentru a menține distanțarea socială
| Foto: observatornews.ro

Moş Nicolae şi Moş Crăciun pot aduce cadouri celor mici chiar dacă este pandemie. S-a asigurat de asta un pantofar clujean, care le-a confecţionat o pereche de ghete uriaşe, pentru a putea păstra distanțarea socială.

Mărimea ghetelor este una deosebit de mare. Moş Crăciun a venit să îşi probeze ghetele pe care le va purta în seara de Ajun, când va merge din casă în casă pe la toţi copiii cuminţi, potrivit observatornews.ro.

 Este vorba despre nişte ghete mărimea 75 care au lungime de peste jumătate de metru. A intrat foarte multă piele în confecţionarea acestor ghete. Au şi o talpă specială, pentru a nu aluneca Moşul atunci când merge pe la toţi copiii în seara de Ajun.

Confecţionarea unei astfel de perechi durează cam două zile. Nu este pentru prima dată când din atelier ies astfel de ghete, pentru că la începutul pandemiei, când a fost confecţionată prima pereche de ghete de distanţare socială, acestea au ajuns cam prin toată lumea. S-au vândut în Statele Unite, în Canada, chiar şi în Mexic.

Comenteaza