Carmen Harra face previziuni SUMBRE pentru 2022: „Văd că vom avea foarte mulți morți!”

Carmen Harra face previziuni SUMBRE pentru 2022: „Văd că vom avea foarte mulți morți!”
| Foto: kfetele.ro

Prezicătoarea, Carmen Harra, a făcut o serie de dezvăluiri despre cum va fi anul 2022! 

Carmen Harra a devenit, de-a lungul anilor, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi din țară, iar informațiile oferite de ea i-au pus serios pe gânduri pe români! În urmă cu doar două luni, Carmen Harra a vorbit despre pandemia de Covid-19, despre crizele economice și politice, dar și despre război.

Potrivit previziunilor acesteia, omanirea nu va scăpa prea curând de virusul nimicitor, iar cei care totuși îl vor învinge în cele din urmă vor rămâne cu sechele puternice! Mai mult, clarvăzătoarea a mărturisit că niciodată nu vom mai reveni la perioada dinaintea apariției virusului SARS-Cov-2.

Prezicătoarea afirmă că pandemia de Covid-19 va umbri omenirea timp de trei ani de zile, însă nu se va încheia totul atunci!

Potrivit clarvăzătoarei Carmen Harra, următorii 13 ani de după coronavirus vor fi cumpliți pentru toată lumea, mai ales că un război atipic, la care nu ne-am putea aștepta, va zgudui din temelii întreaga planetă.

Se pare că sistemul financiar se va prăbuși și el, astfel că vor apărea noi entități fnanciare. 

„Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă. Văd că vom avea foarte mulți morți”, a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

„Pandemia de coronavirus va dura aproximativ trei ani. Aceasta este însă doar începutul unei perioade de 13 ani, până în 2033, când toată omenirea se va confrunta cu probleme majore care vor duce la transformări uriașe și ireversibile în stilul nostru de viață. După coronavirus urmează altceva și mai grav! Viața nu va mai reveni niciodată la ce a fost înainte de pandemie, trebuie să acceptăm asta, dar să fim totuși optimiști.

Acest coronavirus realizăm cu toții că există, într-adevăr, și că pentru unii poate fi mortal. Purtați mască, păstrați distanța, limitați contactele sociale și folosiți dezinfectanți. Până se va găsi o soluție la coronavirus, trebuie să fim extrem de prudenți.

Am cunoștințe și clienți care s-au infectat cu  coronavirus și au ajuns la spital în stare gravă. Cei mai mulți au scăpat cu viață, însă, din păcate, destui au rămas cu probleme grave de sănătate plus trauma de a vedea moartea cu ochii”, a mai spus ea, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza