Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la 6 ani de la deces. Familia a rămas fără cuvinte: „Ne mai...”

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la 6 ani de la deces. Familia a rămas fără cuvinte: „Ne mai...”
| Foto: wowbiz.ro

Tatăl Denisei Răducu a făcut o descoperire uluitoare la mormântul fiicei sale, la aproape 6 ani de la decesul celebrei cântărețe.
 

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de manele din țara noastră. După o luptă îndelungată cu problemele de sănătate, artista și-a dat ultima suflare, acum aproape 6 ani. 

Familia ei nu și-a revenit nici până în prezent după tragedie, iar tatăl Denisei a mărturisit că a făcut o descoperire neașteptată la mormântul acesteia, care îi mai alină, totuși, suferința.

Emilian, tatăl Denisei Răducu, încă își plânge fiica, după aproape 6 ani de când aceasta nu mai este în viață. Bărbatul a mărturisit că merge în fiecare zi la mormântul regretatei artiste, care este îngropată în cimitirul din comuna Ștefănești, județul Vâlcea.

Emilian Răducu a mărturisit că mereu găsește lumânări, flori, dar și jucării de pluș la mormântul fiicei sale. Cântăreața de manele nu a fost uitată de fanii ei, care o vizitează mereu la locul ei de veci, lucru care îi mai alină suferința tatălui ei.

„Mai vin oamenii la mormânt, am găsit acolo jucării, urșuleți de pluș, lumânări și flori. Lumea o plânge, nu a fost uitată. Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea. Când voi muri, aș vrea să fiu înmormântat lângă Denisa mea, nu o voi lăsa singură”, a declarat Emilian Răducu pentru Playtech.ro.

Comenteaza