Familia Denisei Manelista încă se luptă pentru moștenire, la 6 ani și jumătate de la moartea artistei. De ce nu se termină scandalul: ”Prima dată te fură rudele”

Familia Denisei Manelista încă se luptă pentru moștenire, la 6 ani și jumătate de la moartea artistei. De ce nu se termină scandalul: ”Prima dată te fură rudele”

Familia regretatei artiste Denisa Răducu, însă, se luptă în continuare pentru moștenire, la șase ani de la moartea ei.

Pe 12 decembrie 2018, Adelina a deschis un proces împotriva lui Liviu Dovleac, văr şi impresar al Denisei Răducu, dar şi contra a şapte case de producţie. A solicitat părţilor citate plata sumelor încasate cu titlu de drepturi de autor pentru creaţiile cântăreţei care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani. Piesele surorii sale fac în continuare milioane de accesări pe YouTube și aduc mulți bani în buzunarele altora.

Prin procesul dechis la Judecătoria Sectorului 5, Adelina a solicitat ca piesele să fie postate doar pe contul oficial al regretatei artiste, administrat chiar de ea. În 2019, sora Denisei a renunțat să mai lupte și nu a depus la dosar documentația cerută, dar ulterior s-a răzgândit și a reluat procesul. De atunci, familia Denisei Răducu este plimbată prin tribunale. Au trecut 6 ani și jumătate de când luptă pentru moștenire.

„Sunt foarte supărat pentru că nu s-a luat nicio decizie în ceea ce privește procesul privind drepturile de autor. Sunt șase ani și jumătate de când ne judecăm și nimic. Procesul este în continuare pe rol. Noi plătim în continuare taxă de timbru și toate taxele care ni se mai cer. Am încercat să vorbesc cu avocatul, dar nu am nicio șansă. Am înțeles că nu răspunde la numere necunoscute și de asta nu reușesc să dau de el. A sunat și fiica și ginerele meu din Spania, la numărul lui și au vorbit cu angajatele lui de la birou…pentru că el are o firmă. Nu au dat de el. Este cu cântec situația asta.

Pentru mine Florin Pește nu este o valoare. Eu am renunțat la omul ăsta. El nu a făcut altceva decât să fure bani de la un copil care a muncit atâția ani și să se bucure de ei. Florin nu este rudă de sânge cu mine, el este din partea soției de care am divorțat. Însă, Denisa era nepoata lui primară. În ziua de astăzi prima dată te fură rudele și toți apropiații pentru că ei știu cele mai multe despre tine. Străinul nu prea că nu are cum pentru că nu îți cunoaște casa”, a declarat Emilian Răducu, tatăl regretatei Denisa Manelista, potrivit ciao.ro.

Comenteaza