Adevărata cauză a sinuciderii Mălinei Olinescu. S-a aflat cine a fost ultima persoană cu care a vorbit

Adevărata cauză a sinuciderii Mălinei Olinescu. S-a aflat cine a fost ultima persoană cu care a vorbit

Moartea artistei Mălina Olinescu i-a șocat pe toți, iar unele informații încep să iasă la iveală chiar și acum, după atâția ani de la tragedie.

La vremea aceea, se zvonea că Mălina Olinescu a luat decizia de a-și pune capăt zilelor din cauză că s-a despărțit de iubitul său - Sebastian Truță.

Mălina Olinescu a fost căsătorită între 2000-2007 cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact. Au divorțat, însă în anul 2007, iar motivul invocat de bărbat au fost “crizele de personalitate” ale artistei, scrie avantaje.ro.

Din clipa aceea, Mălina s-a luptat cu depresia și încă de atunci le spunea prietenilor ei că își dorește să moară. Doina Spătaru a dus-o la Spitalul Elias, unde a fost diagnosticată cu „depresie anxioasă". Medicii i-au prescris o lungă listă de medicamente, pe care artista evita să le ia.

„La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Știți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei și au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții.

În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12,30-12,45. Ei bine, în urmă cu cinci minute, ea îi telefonase lui și apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică și el, iubitul, nu i-a răspuns, așteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoiala, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor", a declarat Doina Spataru în urmă cu câțiva ani.

„Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa.

Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației", a spus Doina Spataru, potrivit click.ro.

Comenteaza