Un tânăr care a încercat să se sinucidă în fața unui spital este în stare gravă! Ce scria în biletul său de adio

Un tânăr care a încercat să se sinucidă în fața unui spital este în stare gravă! Ce scria în biletul său de adio
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat de 35 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor chiar în faţa Spitalului Judeţean.

Medicii unui echipaj SMURD l-au văzut şi după ce i-au acordat primul ajutor, au alertat Poliţia. Bărbatul a intrat în comă şi a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă din Craiova.

Bărbatul din Târgu Jiu ar fi decis să-şi pună capăt zilelor chiar în faţa Spitalului de Urgenţă din oraş, ieri dimineaţă. Acesta parcase maşina în faţa unităţii medicale şi s-ar fi mutat pe locul din dreapta. Tentativa de suicid a fost observată de medicii unui echipaj SMURD, care au mers imediat să-i dea primul ajutor.

Mihaela Floroiu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: Un bărbat în vârstă de 35 de ani, rănit prin împuşcare, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă.

Potrivit martorilor, individul s-ar fi gândit ore bune înainte să apese pe trăgaci.

Martor: Probabil a fost mai de dimineaţă. Era demult maşina parcată aici. L-a văzut cineva de aici din cadrul spitalului. Şi au venit şi i-au anunțat pe cei de la Ambulanță și l-au scos de acolo.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat în maşină şi arma cu care bărbatul a vrut să-şi curme viaţa.

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: În autoturism, pe podeaua din dreapta faţă a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupuse autorizării sau înregistrării. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio prin care îşi cerea scuze familiei pentru fapta ce avea să o comită. După ce a fost stabilizat, acesta a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, pe secţia Neurochirurgie. Starea lui este în continuare una gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza