Un tânăr a murit după ce a căzut de pe trotinetă. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu el

Un tânăr a murit după ce a căzut de pe trotinetă. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu el
| Foto: spynews.ro.

Alin Tăcutu a murit la spital după o săptămână de agonie, asta după ce a căzut de pe trotinetă în Timișoara. 

Prietenii și colegii sunt șocați de vestea decesului, însă iată ce spune unul dintre apropiații săi. Ce s-ar fi întâmplat înainte de a se dezechilibra.

Alin Tăcutu și-a găsit sfârșitul la doar 27 de ani după ce în urmă cu o săptămână a căzut de pe trotinetă în Timișoara. Familia, prietenii și colegii sunt șocați de vestea primită, însă unul dintre apropiații săi vorbește despre ce s-ar fi întâmplat înainte de a se dezechilibra.

Deși rezultatele necropsiei au arătat că în corpul acestuia s-a găsit și alcool, prietenul lui Alin Tăcutu spune că ceea ce a provocat căzătura puternică ar fi fost un infarct miocardic urmat de un stop cardio respirator.

Atunci tânărul s-a dezechilibrat de pe vehicul și a căzut secerat la pământ lovindu-se cu putere la cap și fiind imediat băgat în operație.

”Cum să îți spun, avea doi metri și o sută de kilograme, un bărbat foarte puternic”, spun colegii săi despre el. Nimeni nu se aștepta ca Alin să plece atât de brusc dintre ei, după o banală plimbare cu trotineta. Pur și simplu a căzut secerat. Se pare că a suferit un infarct, un stop cardio respirator. În cădere, cum era foarte greu, a dat cu capul și a fost nevoie de operație. Speram cu toții să o treacă cu bine, dar a plecat”, spun unii dintre colegii săi.

Familia și cei dragi au sperat până în ultima clipă că Alin își va reveni, însă exact în ziua în care trebuia să-și sărbătorească aniversarea, Alin a plecat la ceruri lăsând în urmă multă durere.

Vestea decesului a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, iar acum familia se pregătește de înmormântarea acestuia care va avea loc joi la Târgu Jiu, orașul natal al tânărul de 27 de ani.

În urma sa Alin a lăsat o soție îndurerată cu care se vedea până la adânci bătrâneți și cu care abia se întorsese din vacanța în Grecia, potrivit spynews.ro.

Comenteaza