Un nou martor dă peste cap ancheta morții Raisei! Cu cine și-a schimbat polițistul geaca...

Un nou martor dă peste cap ancheta morții Raisei! Cu cine și-a schimbat polițistul geaca...

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, spune că există un martor cheie al anchetei accidentului de pe Bulevardul Laminorului.

Reprezentantul legii spune că un coleg al agentului Constantin Popescu este așteptat să dea socoteală în fața magistraților, după ce ar fi făcut schimb de geci cu acesta la scurt timp de la tragedie.

Ancheta morții Raisei se adâncește tot mai mult. Tânărul care le-a spulberat pe trecerea de pietoni pe cele două eleve din Capitală a fost din audiat din nou, pentru a relata cum a avut loc întreaga tragedie.

Chiar dacă polițistul nu a oferit amănunte noi în ceea ce privește accidentul pe care l-a provocat, se pare că avocatul familiei fetiței decedate a aflat despre un nou martor cheie, care este coleg cu agentul.

Adrian Cuculis a dezvăluit că bărbatul ar fi făcut schimb de geci cu inculpatul imediat după nefericitul eveniment: "Mai este încă un martor foarte important pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu și a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la secția 5, martorul respectiv și trebuie să vină să dea declarații de ce a făcut gestul acesta."

Mașina de poliție cu care Constantin Popescu le-a accidentat pe cele două fetițe pe trecerea de pietoni a fost supusă unei expertize joi, 27 ianuarie.

Inspecția autoturismului a fost cerută chiar de către magistrați, pentru a afla viteza cu care se deplasa agentul în momentul în care le-a lovit pe Raisa și pe Marina pe Bulevardul Laminorului, dar și dacă autovehiculul era în stare tehnică corespunzătoare. De asemenea, oamenii legii au vrut să afle ce făcea, de fapt, tânărul de 27 de ani în momentul impactului și de ce nu le-a văzut pe fetițe, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza