Un interlop român a pornit un război împotriva poliției: "Sparge-mi uşa! Dar să fii pregătit când o spargi!".

Un interlop român a pornit un război împotriva poliției: "Sparge-mi uşa! Dar să fii pregătit când o spargi!".
| Foto: observatornews.ro

 Un bărbat din Dâmbovița a sfidat Poliţia şi i-a invitat pe oamenii legii să-l rețină, într-un clip postat pe Facebook.

Mai mult, le-a arătat, într-un clip postat pe Facebook, că îi aşteaptă cu un pistol şi o grenadă. Iar dorinţa interlopului dâmboviţean s-a îndeplinit. S-a trezit cu poliţiştii la uşă, care l-au arestat pentru ultraj, deţinere şi consum de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Supărat că a fost lăsat fără permis de conducere, după ce a fost prins drogat la volan, interlopul a pornit un război cu oamenii legii. I-a "invitat", pe pagina sa de Facebook, să-i calce pragul dacă au curaj. Şi pentru ca sfidarea să fie completă, se droga în timp ce ameninţa.

A fluturat apoi un pistol, şi chiar o grenadă, pentru a puncta la impresia artistică.

"Să nu zică... nu dau cu cauciuc. Vreau doar să-mi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă vreţi, nu mă duc la puşcărie că m-aţi prins drogat la volan. Dacă mă duc la puşcărie, mă duc că te mierlesc, mă! Sparge-mi uşa! Dar să fii pregătit când o spargi! Nu să vii cu 2-3 inşi, că degeaba veniţi 2-3 inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia, uite!".

A fost atât de convingător, că la uşa i-au bătut mascaţii, care l-au reţinut. La audieri a ajuns şi vărul său, care a luat pistolul şi grenada care apar în filmare şi le-a ascuns în curtea mamei sale.

Cei doi indivizi vor fi prezentaţi astăzi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza