Un bărbat și-a prins soția cu amantul. Orbit de gelozie, l-a omorât

Un bărbat și-a prins soția cu amantul. Orbit de gelozie, l-a omorât
| Foto: banatul azi

Un bărbat din Argeș de 47 de ani, orbit de gelozie, l-a ucis pe amantul soției sale, după ce i-ar fi prins împreună. 

S-a întâmplat, noaptea trecută, dar polițiștii nu au găsit nimic în neregulă când au ajuns inițial la intervenție pentru că nu se mai auzeau zgomote. Vineri dimineață, vecinii au găsit victima fără suflare în grădină.

Tragedia s-a petrecut joi seară, în localitatea Cetățeni din Argeș. Agresorul, un bărbat de 47 de ani, a sosit acasă mai devreme decât era așteptat și și-a găsit soția în casă cu un bărbat de 40 de ani.

Orbit de furie și gelozie, bărbatul l-a luat la bătaie pe amant, mai întâi în casă, apoi în grădină, după ce victima a încercat să scape de ploaia de lovituri. Nu a reușit să-și salveze viața și a fost, la propriu, omorât în bătaie de soțul înșelat.

În jurul orei 23.00, o vecină a auzit zgomotele și a sunat la 112, însă polițiștii nu au sesizat nimic în neregulă pentru că victima era deja moartă când au ajuns ei.

Vineri dimineață, amantul femeii a fost găsit mort în grădină, cu numeroase urme de violență pe corp.

Autorul crimei a fost ridicat de polițiști și riscă până la 20 de ani de închisoare. Soția lui urmează să fie chemată la audieri în acest dosar, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza