Un bărbat, orbit de gelozie, i-a tăiat gâtul amantului soției sale și i-a violat fiica

Un bărbat, orbit de gelozie, i-a tăiat gâtul amantului soției sale și i-a violat fiica
| Foto: gandul.ro

Un bărbat din Corbu a tăiat gâtul unui bărbat care era presupusul amant al soției sale. Mai mult, el a violat cu bestialitate fiica acestuia de 20 de ani. 

I-a reproșat victimei, înainte să-i ia viața, că ar fi avut o relație amoroasă cu soția lui.

Acesta i-ar fi strigat că, drept pedeapsă, o să-i violeze unul dintre copii. A urmat o luptă în urma căreia individul mascat i-a tăiat lui Gheorghe Zaharia gâtul și un braț, după care i-a legat soția de un calorifer și a violat-o pe fiica cea mare a victimei.

Nevasta bărbatului în vârstă de 41 de ani, măcelărit, vineri dimineață, în localitatea constănțeană Corbu, a povestit anchetatorilor că dormea alături de soțul ei, când în casă a intrat un individ care purta cagulă și ținea în mână un cuțit de mari dimensiuni.

Necunoscutul era foarte agitat și a strigat furios, către Gheorghe Zaharia, „De ce ai trăit cu nevasta mea? Am să-ți violez și eu acum un copil!” Zaharia nu s-a lăsat intimidat de faptul că intrusul era înarmat și a sărit la bătaie, însă acesta ar fi început să agite cuțitul și să lovească orbește. În timp ce se apăra, una dintre lovituri i-a retezat un braț, după care, cu sânge rece, criminalul apoape l-a decapitat.

Soția celui înjunghiat a încercat și ea să intervină, însă a fost rănită la brațe și imobilizată. Agresorul a târât-o până în bate, unde a legat-o strâns de un carorifer, după care a luat-o pe fiica cea mare a familiei și a siluit-o într-o altă cameră. După ce a terminat, undeva în jurul orelor 04.00, acesta a fugit. În afară de cele trei victime, în casă se mai aflau doi copii, o fetiță de 14 ani și un băiat în vârstă de 11 ani.

Surse judiciare afirma ca fata violata va fi supusă unui consult medico-legal și vor fi prelevate probe specifice în căutarea ADN-ului. Judiciariștii susțin că acest mod de a se adresa al asasinului violator poate fi și o modalitate premeditată, pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă greșită.

Contatat de Gandul.ro, renumitul profesor de psiohologie judiciară, Tudorel Butoi, a declarat, în legatură cu crima odioasă de la Corbu: „Putem vorbi aici de un rezultat al incapacității legislației penale de a pastra criminalii în recluziuni îndelungat severe și de a intimida, în același timp, pretabilii la astfel de infracțiuni (în sensul inhibitor preventiv). Vorbim aici de indivizi bioinstinctuali agresivi, instabili, emoțional excitabili, care sunt lăsați liberi și mișună printre noi!”

Etichete
Comenteaza