Un bărbat a jefuit și omorât un bătrân într-o stație de autobuz, pentru 1.000 de lei. Poliția l-a arestat în timp ce făcea live pe Facebook

Un bărbat a jefuit și omorât un bătrân într-o stație de autobuz, pentru 1.000 de lei. Poliția l-a arestat în timp ce făcea live pe Facebook
| Foto: observatornews.ro

Un bătrân de 72 de ani a fost ucis după ce a fost jefuit şi într-o staţie de autobuz din sectorul 3 al capitalei, pentru o mie de lei.
  

Autorul este un recidivist, un bărbat în vârstă de 45 de ani cu mai multe furturi la activ, deci un cunoscut al poliţiei.

Sâmbătă seară Camera de Gardă a anunţat poliţia că a ajuns la ei un bărbat în vârstă de 72 de ani, în stare inconştientă, cu mai multe leziuni la nivelul capului. El fusese găsit într-o staţie de autobuz, în sectorul 3 al Capitalei.

Poliţiştii a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au descoperit că bătrânul a retras mai multe sume de bani de la o bancă, i-au aflat identitatea, au reuşit să vorbească cu un membru al familiei acestuia şi au refăcut traseul.

Au descoperit apoi că mare parte din bunurile pe care le avea asupra sa, n-au mai fost găsite la spital. Din cercetări a reieşit să suspectul le-ar fi vândut altor persoane.

Aşa au şi reuşit să dea de urma acestuia. A fost găsit tot în Sectorul 3, iar în momentul în care "mascaţii" au intrat peste el în casă, acesta făcea un "live" pe Facebook. Bărbatul este acum arestat preventiv, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza