Tentatvă de omor! O femeie însărcinată a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei. Motivul este cutremurător

Tentatvă de omor! O femeie însărcinată a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei. Motivul este cutremurător
| Foto: fanatik.ro

O femeie de 40 de ani a fost înjunghiată de iubitul său de 50 de ani. Ea a ajuns la spital în stare gravă de inconștiență.

Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, după un conflict spontan care a izbucnit între cei doi concubini. Bărbatul s-a enervat peste măsură și a luat un cuțit, cu care a atacat-o pe partenera lui.

Femeia avea mai multe plăgi deschise, atât la nivelul gâtului, cât și la mâna dreapta, după ce a fost înjunghiată de bărbat. Aceasta era conștientă, dar instabilă la momentul sosirii salvatorilor.

„La Coroieștii de Jos, femeie gravidă în vârstă de 40 ani, cu plăgi produse prin agresiune cu un corp ascuțit la nivelul regiunii anterioare a gâtului și la nivelul membrului superior drept, conștientă, dar instabilă hemodinamic.

Intervin două ambulanțe SAJ din substația Bârlad coordonate de un medic”, a declarat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui pentru Realitatea de Vaslui.

Pentru că a fost înjunghiată în gât, femeia nu putea vorbi. Aceasta a comunicat cu medicii prin semne, pentru a le transmite în ce lună a sarcinii este. Ea a fost transportată la spital.

„Pacienta nu putea comunica decât prin semne, de aceea nu știm vârsta exactă a sarcinii. Echipajul medical a stabilizat pacienta și, ulterior, a transportat-o la spitalul din Bârlad”, a precizat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar oamenii legii cercetează împrejurările în care a avut loc acest incident. Ei discută cu toate persoanele de interes, pentru a stabili și dacă au fost martori.

De asemenea, bărbatul care și-a înjunghiat iubita poate fi acuzat de tentativă de omor, din moment ce rănile ei sunt atât de grave. Organele abilitate au fost înștiințate și analizează datele cazului.

„Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza