Tatăl micuților din Timișoara s-a întors acasă. De necrezut ce a putut să facă! Familia femeii sinucigașe a început să plângă instant

Tatăl micuților din Timișoara s-a întors acasă. De necrezut ce a putut să facă! Familia femeii sinucigașe a început să plângă instant
| Foto: cancan.ro

Soțul Iuliei, femeia din Timișoara care s-a sinucis, împreună cu cei doi copii de 3 și 6 ani,  a venit din Austria.

Mama sa, venită odată cu el din Austria, a fost cea care s-a dus să recunoască corpurile neînsuflețite.

Iulia a plecat de acasă marți dimineață (3 mai), pentru a-și duce cei doi copii, un băiat de 3 ani și o fetiță de 6 ani, la grădiniță cu mașina. A parcat însă în fața unui bloc de 10 etaje, s-a urcat la ultimul etaj și s-a aruncat în gol ținându-și în brațe copiii. Femeia de 33 de ani și băiețelul de 3 ani au murit pe loc, fetița de 6 ani a decedat în ambulanță.

Tatăl copiilor a aflat de tragedie de la polițiști, în timp ce se afla în Austria, la muncă, a ajuns în țară dar potrivit antena3.ro este în stare de șoc. El s-a întors împreună cu bunica paternă a copiilor, plecată și ea în Austria.

Iulia era casnică, terminase psihologia, dar nu a profesat niciodată scrie antena3.ro.  Fata stătea de o lună cu mama ei, singurul părinte pe care îl mai avea, după ce tatăl murise în urmă cu mai mulți ani. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor peste doar câteva săptămâni. Bărbatul de 36 de ani ar fi trebuit să se întoarcă în țară pentru eveniment. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020. Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Vecinii au declarat pentru știrileprotv.ro că au văzut-o pe Iulia chiar în ziua fatidică și arăta foarte slăbită, se vedea că are ceva pe suflet. ”Era slăbită, se vedea că este necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă când am văzut-o ultima oară”, a spus un vecin potrivit cancan.ro.

Comenteaza