Tată ucis de un vecin în fața propriului copil. Motivul a fost unul banal

Tată ucis de un vecin în fața propriului copil. Motivul a fost unul banal
| Foto: observatornews.ro

Un tată a fost ucis în faţa fiului său adolescent, după o ceartă cu vecinii săi, din cauza „zgomotului” produs de motociclete. Poliţişti înarmaţi au venit în liniştitul orăşel Thorpe St Andrew, lângă Norwich, noaptea trecută, după ce în zonă a izbucnit o bătaie.

Dean Allsop, 41 de ani şi tatp a trei copii, a fost înjunghiat mortal, în timp ce alte trei persoane au ajuns la spital cu răni de cuţit.

Poliţia din Norfolk a confirmat că două persoane au fost reţinute în legătură cu incidentul şi vor fi audiate.

Localnicii spun că violența a izbucnit atunci când Dean a fost confruntat de un vecin din cauza zgomotului motocicletelor sale.

Amicul Aaron Barkshire, în vârstă de 29 de ani, care locuiește în apropiere, a declarat: „Dean și fiul său, care are 17 sau 18 ani, erau amândoi cu motocicletele lor legale și ieșeau la plimbare. Vecinul a ieşit afară deranjat de zgomot.

A început o ceartă verbală, care s-a transformat în ceva urât. Dean a sunat la poliție și cearta a continuat între ei. Este îngrozitor că ceva atât de banal a provocat acest lucru. Este incredibil”.

Mecanicul a mărturisit că s-a închis în garaj, după ce a auzit că un „cuțit a fost implicat” în altercație.

El a adăugat: „Am decis să mă întorc la mine acasă și, în timp ce ieșeam, fiul lui Dean îmi striga să chem poliția, deoarece tatăl său fusese înjunghiat de mai multe ori. L-am văzut pe tipul acesta stând acolo cu un cuțit. Era un cuțit mare.

Mă temeam pentru viața mea, pentru că tipul acesta mă văzuse intrând în garaj și cuţitul era masiv. Am crezut că sunt următoarea ţintă. L-am văzut pe Dean acoperit de sânge, dar era viu în acel moment. Am auzit multă agitație și cred că a continuat şi după aceea. Totul părea ca petrecându-se cu încetinătorul”.

Vorbind despre Dean, amicul a mai spus că are o „inimă de aur”.

Poliția a declarat că a fost chemată la „incidentul care a implicat un număr mare de oameni” în jurul orei 19.35. Aproximativ opt mașini de poliție, ambulanțe, vehicule cu răspuns rapid și o ambulanță aeriană au venit la faţa locului, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza