Șocant! Mama fetiței arsă de vie a știut de moartea micuței. Motivul pentru care nu poate fi trasă la răspundere…

Șocant! Mama fetiței arsă de vie a știut de moartea micuței. Motivul pentru care nu poate fi trasă la răspundere…

Mama fetiței din Arad a știut că fetița ei a murit și trupul ei este aruncat pe câmp, dar nu a mers la poliție.

Mama Antoniei, fetița care a fost ucisă și arsă de tatăl ei vitreg, la Arad, le-a mărturisit procurorilor că a știa de moartea micuței, dar suține că l-a crezut pe concubin când i-a spus că a fost un accident. Iată de ce nu poate fi urmărită penal!

A venit de la spital după ce a născut al teilea copil și a aflat că fetița ei este moartă, iar trupul ei zace pe un câmp, dar nu a făcut nimic în privința asta. Mama copilei de 4 ani, ucisă și arsă de tatăl vitreg,

le-a recunoscut oamenillor legii că știa de moartea fiicei ei, dar nu a anunțat poliția pentru că a crezut varianta concubinului.

Mama fetiței ucise în Arad a știut de moartea copilei, dar nu a anunțat poliția

Florin Beniamin Crișan, iubitul ei, i-ar fi spus că micuța a căzut accidental în baie și a murit, iar el, de frică, a dus cadavrul pe un teren viran.

„Mama fetiței a știut despre decesul copilei, dar a știut varianta spusă de concubin, cea cu accidentul din baie. El i-a zis inițial că fetița se joacă prin vecini, apoi i-a spus varianta pe care a gândit-o el, înainte ca mama fetei să vină acasă, în sensul că fetița a căzut în baie, iar el s-a speriat, și intrând în panică a dus copila pe un teren viran. Mama fetei a crezut această variantă”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru Gândul

De ce nu este femeia pusă sub acuzare
Deși este considerată a fi complice pentru nedenunțare, mama Antoniei nu poate fi trasă la răspundere în mod legal pentru fapta ei din cauza unei clauze legale care îi protejează pe membrii familiei.

„La acest moment, ea nu este pusă sub acuzare, pentru că infracțiunea de nedenunțare nu se pedepsește cu referire la membri de familie, deci este o cauză de impunitate. Va mai fi audiată în cursul acestei săptămâni”, a mai spus procurorul Ruxandra Tarcea.

Cu o săptămână în urmă, Florin Beniamin Crișan a lovit copila cu capul de peretele holului, pentru că micuța făcea zgomot și l-a enervat. După ce a fost identificat trupul fetiței găsit ars lângă un cimitir din Arad, poliția a dat de urma bărbatului, iar marți dimineață, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Inițial, Florin Beniamin Crișan a negat crima, dar în cele din urmă a recunoscut că nu a fost vorba despre un accident. Bărbatul le-a spus procurorilor că fetița era agitată și avea chef de joacă, iar el era stresat și și-a ieșit din minți,

moment în care a dat-o cu capul de perete. Apoi, când a realizat că e moartă, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi pe un teren viran, unde a incendiat-o, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza