Putin a luat o decizie istorică! Se întâmplă de pe 11 martie. Întreaga planetă este în ALERTĂ

Putin a luat o decizie istorică! Se întâmplă de pe 11 martie. Întreaga planetă este în ALERTĂ

De 13 zile, Ucraina și Rusia duc un război sângeros. Mii de civili, locuitori din Ucraina și copii și-au pierdut viața.

Războiul din Ucraina naște adevărate drame, mii de copii rămânând fără părinți, familii despărțite poate pentru totdeauna, ba chiar și copii uciși în toiul luptelor… De 13 zile, ucrainienii încearcă să respingă armata rusă, armată care pare că nu mai ține cont de nimic și bombardează totul în calea.

Între timp, mii de ruți protestează împotriva războiului și a lui Vladimir Putin, însă acest lucru nu este deloc bine văzut la Kremlin. Și pentru ca totul să capete deja un alt sens, Rusia se pregătește să se deconecteze de la rețeaua de internet globală, după atacurile cibernetice suferite de la începutul războiului din Ucraina.

”Rusia a început pregătirile active pentru deconectarea de la internetul global. Cel târziu pe 11 martie, toate serverele și domeniile trebuie să fie transferate în zona rusească. În plus, sunt colectate date detaliate despre infrastructura de rețea a site-urilor”, a anunțat Nexta într-un mesaj pe Twitter.

De la începutul războiului din Ucraina, Rusia a fost sancționată în nenumărate moduri de alte state și de marile companii internaționale.  Gruparea de hackeri Anonymous a declarat război cibernetic Rusiei și a reușit să spargă mai multe site-uri oficiale ale rușilor.

După ce au reușit să spargă baza de date a Ministerului rus al Apărării, au postat-o ​​online pentru ca lumea să o vadă. Printre informații se numără e-mailuri, parole și numere de telefon. Aceștia au publicat și documentele care ar ilustra planul rușilor pentru invazia din Ucraina, care ar data din 18 ianuarie, potrivit cancan.ro.

Comenteaza