PĂRINȚI INCONȘTIENȚI! Două fetițe au muit intoxicate cu soluția de păduchi cu care au fost spălate pe cap

PĂRINȚI INCONȘTIENȚI! Două fetițe au muit intoxicate cu soluția de păduchi cu care au fost spălate pe cap
| Foto: stirilekanald.ro

Două fetițe de șapte și nouă ani au murit, iar alta, alături de mamă și bunică sunt internate in stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu o substanță de păduchi.

Părinții le-ar fi spălat pe cap pe micuțe cu acel insecticid pentru a scăpa de păduchi, iar substanța chimică a fost inhalată de aproape toată familia. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Tragedie fără margini în județul Brașov. Din inconștiența părinţilor sau din neștiința lor, două copile și-au pierdut viața, iar o a treia este în stare gravă la spital. Pentru că fetițele ar fi avut păduchi, părinții au cumpărat de la farmacia veterinară o substanță folosită la deparazitarea oilor.

"Era un fel de soluție...le-a spălat pe cap cu soluția de paduchi. Nu le-a pus in mancare? Nuuu, vai! A fost o mamă care si-a văzut de copii. A vrut să le facă un bine să le curățe că mergeau la școală", spune o vecină.

"Foarte cuminti copiii...respectuosi..la oricine spuneau unchiule bună ziua!", spun oamenii despre cele trei fete.

Când copilele au început să se simtă rău, părinții au sunat la 112. Două echipaje SMURD și trei ambulanțe au plecat spre casa familiei din comuna Ugara. 

"Toate cele trei persoane erau inconștiente și au intrat în stop cardio respirator. Imediat s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare, din păcate doi dintre copii au fost declarați decedați", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Brașov.

Pentru că fetița de opt ani a fost resuscitată, medicii au cerut ajutorul unui elicopter SMURD care a transporat-o pe micuță la o unitate medicală din Târgu Mureș. 

La spitalul din Rupea au ajuns mama copiilor şi bunica lor, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza