Vlad Pascu, copil de magnați. Ce avere are familia teribilistului care a produs tragedia de la 2 Mai 

Vlad Pascu, copil de magnați. Ce avere are familia teribilistului care a produs tragedia de la 2 Mai 
| Foto: cancan.ro

Matei Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis doi tineri la Vama Veche, provine dintr-o familie foarte bogată, părinții lui dețin peste 300 de proprietăți.

Nu doar că și-a permis acel Mercedes de colecție cu care a nenorocit două familii, ci ducea și o viață lipsită de griji. Pe rețelele de socializare, se lăuda cu consumul substanțelor ilegale, dar luxul în care trăia este pus pe „stop” cel puțin 30 de zile, cât timp se află în arest preventiv.

Potrivit datelor obținute de Gândul, părinții săi sunt Pascu Mihai Claudiu și Pascu Miruna. Cei doi au 10 firme împreună, dar și legături cu liderii interlopi. Mai mult de atât, mama sa ar avea 288 de proprietăți, iar tatăl său, 88. Acestea se află, în principal, în Sectorul 1 al Capitalei, dar și în 2 și 4, potrivit wowbiz.ro.

La 48 de ore de când fiul lor a cauzat un accident în urma căruia atât Roberta, cât și Sebastian, el de 21 de ani, ea de 20, și-au pierdut viața, familia a făcut un comunicat de presă. Au anunțat că sunt dispuși să le aline, măcar cu bani și scuze, durerea, spunând:

„Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercăm să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”

Comenteaza