Andreea Bălan, șocată când a intrat în casa părinților lui Victor Cornea: „Era doar o chestiune...”

Andreea Bălan, șocată când a intrat în casa părinților lui Victor Cornea: „Era doar o chestiune...”

Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea, de câteva luni, ajungând să-și cunoască și familiile.

Timp de doi ani a preferat să fie singură, să își concentreze toată atenția asupra propriei persoane. Și-a proiectat viitorul iubit în meditațiile pe care le practica, însă nu s-a gândit niciodată că bărbatul avea să se arate sub înfățișarea unui tenismen.

În cadrul vlogului personal de pe YouTube, Andreea Bălan povestește că în timpul meditațiilor sale vedea tot timpul un lan de floarea soarelui.

Nu a știut cum să interpreteze aceste viziuni, până într-un moment. Atunci când a mers pentru prima dată în casa părinților lui Victor Cornea, locuința era plină cu buchete de floarea soarelui. A fost momentul în care a realizat că el este bărbatul din meditațiile sale, bărbatul pe care-l proiectase în imaginația și viața ei.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a spus Andreea Bălan pe YouTube, potrivit cancan.ro.

Comenteaza