O ucraineancă a fost UCISĂ de propriul fiu, în casa unor români! Cum s-a încercat mascarea crimei

O ucraineancă a fost UCISĂ de propriul fiu, în casa unor români! Cum s-a încercat mascarea crimei

Un refugiat ucrainean și-a omorât mama prin lovituri repetate, după care a chemat vecinii spunându-le că a găsit-o decedată în casă.
 

O tragedie s-a abătut asupra unor români din Lehliu Gară, care s-au oferit să găzduiască în propria locuință doi refugiați. În timp ce se aflau în concediu, la mare, aceștia au fost anunțați de autorități că ucraineanul în grija căruia își lăsaseră casa și-a omorât, într-un moment de furie, mama grav bolnavă, apoi a încercat să mascheze crima.

Tragedia  ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, atunci când refugiatul găzduit de familia din Lehliu Gară și-ar fi alertat vecinii, spunând-le că și-a găsit mama decedată. Oamenii au chemat autoritățile, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Când au intrat în casă, însă, anchetatorii au constatat că este vorba despre o crimă, căci au observat mai multe vânătăi pe trupul femeii.

Ucraineanul ar fi recurs la gestul necugetat într-un moment de furie, apoi ar fi încercat să-și ascundă fapta. După ce și-a ucis mama prin lovituri repetate, acesta a așezat-o în pat, astfel încât să pară că a murit în somn.

Bărbatul se află în aceste momente în arest preventiv, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor asupra unui membru al familiei și violență în familie, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza