O tânără drogată a dat buzna într-o clasă de liceu. În ce stare a fost transportată aceasta la spital 

O tânără drogată a dat buzna într-o clasă de liceu. În ce stare a fost transportată aceasta la spital 
| Foto: spynews.ro.

O tânără care ar fi consumat droguri a intrat într-o clasă de liceu din Buzău. 

Fata a intrat în clasă de parcă totul era normal, iar toți o priveau cu uimire. La locul evenimentului și-a făcut apariția o ambulanță care a transportat-o la spital.

O tânără suspicioasă care ar fi consumat droguri a dat buzna într-o clasă de liceu, în Buzău. Fata a intrat în casă ca și cum totul era normal, iar persoanele prezente o priveau cu uimire.

O întâmplare șocantă a avut loc luni, 10 ianuarie, la într-un liceu din Buzău. O fată necunoscută a dat buzna într-o clasă în care s-a așezat într-o bancă fără să i se pară ceva ciudat. Tânăra părea că se află sub influența drogurilor, iar autoritățile și o ambulanță și-au făcut imediat apariția.

Elevii au încercat să vorbească cu tânăra și să afle de ce a ajuns acolo, dar fata nu a vorbit cu nimeni. Ea părea că este ruptă de realitate și nu a vrut să aibă vreun dialog cu cineva.

Autoritățile și ambulanța au ajuns după 30 de minute de la întâmplarea evenimentului și au luat-o pe fată din clasă. Aceasta le-a spus polițiștilor care este numele ei și locul în care locuiește.

Paramedicii sunt de părere că felul în care se comporta tânăra era rezultatul consumului unor substanțe psihoactive, ulterior ea fiind transportată la spital.

Medicii vor face investigații pentru a putea vedea dacă tânăra a consumat substanțe psihoactive sau dacă prezintă vreo afecțiune medicală, potrivit spynews.ro.

Comenteaza