O cunoscută actriță din Româna a călcat cu mașina un tânăr de 35 de ani! Bărbatul a murit

O cunoscută actriță din Româna a călcat cu mașina un tânăr de 35 de ani! Bărbatul a murit
| Foto: stirilekanald.ro

Actrița Monica Odagiu, se afla la volanul mașinii sale, duminică, când un bărat de 35 de ani din București a trecut strada neregulamentar și nu l-a putut evita.

Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român, în centrul municipiului București. Conform primelor informații, actrița care conducea un autoturism a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani. Se pare că acesta ar fi încercat sa traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de mașina.

Imediat, la locul accidentului a sosit o ambulanță cu un echipaj medical pregătit să acorde primul ajutor, dar în ciuda eforturilor făcute, echipajul medical nu a reușit să-l mențină în viață pe bărbatul lovit, astfel că a fost înregistrat decesul.

Imediat după accident Poliția Rutieră a publicat un comunicat de presă că: „ La data

de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza