O copilă de 13 ani a fugit de acasă cu iubitul ei de 22. Cum și unde a fost găsită, după o zi de căutări

O copilă de 13 ani a fugit de acasă cu iubitul ei de 22. Cum și unde a fost găsită, după o zi de căutări

Alexandra, în vârstă de 13 ani din Valea Călugărească, a fugit de acasă alături de iubitul ei cu 9 ani mai mare.

În data de 14 noiembrie, Alexandra a fugit de acasă. Părinții au sesizat dispariția fetei, de doar 13 ani, către Secția de Poliție Rurală din Valea Călugărească, iar oamenii legii au început să o caute. După 24 de ore, minora a fost găsită cu iubitul ei, mai mare cu 9 ani. Ce aveau să descopere anchetatorii este total neașteptat. 

Alexandra a plecat de acasă, fără să-și anunțe părinții, închizând și telefonul mobil. „Dispariția” fetei a avut loc pe data de 14 noiembrie, la ora 12:00. Speriată și neștiind ce are fata sa de gând, mama adolescentei a mers de grabă la poliție.

Oamenii legii au transmis imediat care sunt semnalmentele domnișoarei fugare și au început să o caute prin împrejurimi. La doar 24 de ore după aceea, i-au dat de urmă. Când au găsit-o, anchetatorii au aflat care fusese, de fapt, motivul pentru care Alexandra a dispărut fără urmă.

Pe data de 15 noiembrie, Poliția Prahova a găsit-o pe fata de 13 ani. Potrivit IPJ, minora din Valea Călugărească a plecat de acasă pentru a putea avea o relație cu iubitul ei. Părinții Alexandrei nu erau de acord cu iubirea lor, din cauza diferenței mai de vârstă dintre cei doi, el fiind cu nouă ani mai mare.

Anchetatorii au făcut toate investigațiile ce țin de Medicina Legală și au stabilit că domnișoara nu a fost victima niciunei infracțiuni. Se pare că, tinerii s-au plimbat, prin comună, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți, potrivit cancan.ro.

Comenteaza