Noi detalii înfiorătoare! Ce s-a întâmplat cu apartamentul în care ar fi murit Elodia Ghinescu

Noi detalii înfiorătoare! Ce s-a întâmplat cu apartamentul în care ar fi murit Elodia Ghinescu
| Foto: cancan.ro

Au trecut mai bine de 10 ani de când Elodia a dispărut. În apartamentul în care aceasta ar fi fost ucisă nu mai locuiește nimeni. 

 

Mai mult decât atât, datoriile de la Asociație nu au mai fost plătite, iar încercările lui Cristian Cioacă de a-l închiria au fost în zadar.

Pentru că apartamentul în care ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu nu poate fi scos la vânzare și nimeni nu vrea să-l închirieze, locuința este în paragină și e nelocuită de peste 10 ani. Situația a trezit revolta vecinilor, care se plâng de datoriile adunate de-a lungul anilor la Asociația de locatari.

În trecut, Cristian Cioacă ar fi încercat să închirieze locuința, cunoscută drept ”apartamentul groazei”, dar nu a avut succes în eforturile lui. Fostul polițist chiar și-a pus un prieten să se ocupe de acest aspect, dar bărbatul nu a reușit să convingă pe nimeni să locuiască acolo, scrie Spynews.
Furioși de neplata datoriilor, vecinii au încercat să-l facă pe prietenul fostului soț al Elodiei să le achite suma, ceea ce nu s-a întâmplat.

La un moment dat, și mama Elodiei Ghinescu a încercat să deschidă proces pentru a obține apartamentul. Aceasta își dorea să-l lase moștenire nepotului ei Patrick, fiul avocatei. Totuși, femeia a renunțat rapid după ce și-a dat seama cât de mari sunt costurile.

În 2014, au existat informații potrivit cărora apartamentul ar fi fost inclus între bunurile lui Cristian Cioacă care urmau să fie scoase la licitație. În mod evident, nici atunci nu a vrut nimeni să locuiască în el, potrivit cancan.ro.

Comenteaza