Carmen de la Sălciua rupe tăcerea. Este însărcinată?! Fanii au observat detaliul ascuns: „Sinceră să fiu....”

Carmen de la Sălciua rupe tăcerea. Este însărcinată?! Fanii au observat detaliul ascuns: „Sinceră să fiu....”

Carmen de la Sălciua a stârnit un val de speculații în mediul online, după ce fanii au văzut o burtică ciudată în câteva fotografii.

Ultima postare a artistei pe Instagram i-a băgat imediat pe fani la idei.

Internauții sunt siguri că vedeta este însărcinată și, deși a fost vorba doar despre speculații, s-au bucurat enorm pentru Carmen de la Sălciua. 

Totul a pornit de la ultimul concert susțin de Carmen, iar fanii sunt convinși că este însărcinată după ce salopeta pe care a purtat-o a lăsat la iveală o burtică suspectă. Internauții au reacționat imediat și sunt convinși că este vorba despre o sarcină, fiind extrem de bucuroși pentru artistă.

Mai mult decât atât, o fotografie cu o fetiță îmbrăcată în portocaliu, postată de Carmen la story pe Instagram a întărit și mai mult speculațiile cu privire la o eventuală sarcină. Jurnaliștii WOWbiz.ro au luat legătura cu artista pentru a afla ce se ascunde în spatele imaginilor din mediul online.

Carmen de la Sălciua a mers la un concert în Germania, acolo unde a făcut senzație. Ne-a dezvăluit că deocamdată nu ar știi ce să ne spună pentru că încă nu și-a făcut un test și nici nu are simptome specifice.

"Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină. Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome", a dezvăluit Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.

"Mie mi-a plăcut imaginea. Nu m-am legat de ceva, nu am vrut să creez vreo strategie sau să le dau  de gândit oamenilor. Mi-a plăcut imaginea cu fetița asta și am postat-o. Mi se pare o fetiță foarte mișto îmbrăcată și atitudinea ei mi s-a părut foarte mișto", a dezvăluit Carmen de la Sălciua, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza